fbpx

     

Tom kurv

Største udvalg af siddepuder og lejringspuder findes her

Vi kan tilbyde dig et meget stort udvalg af siddepuder, som kan give dig en god aflastning i hverdagen. Det kan være som følge af problemer med halebenet, ryg og lænd, og hofte.

De trykaflastende puder

Når du sidder meget ned på en stol i løbet af dagen, så kan du opleve at få smerter i bagdelen og der kan være en risiko for, at der kan komme siddesår. En trykaflastende pude hjælper med at fordele kroppens vægt og tyngde på hele bagdelen og det er med til at reducere  smerter og ikke mindst dannelsen af siddesår, når du sidder på stolen i længere tid.

  • Vi kan tilbyde siddepuder i mange forskellige materialer. Vi har flere typer skumpuder, hvor der er opskåret med firkanter. De er meget behagelige at sidde på og de giver en effektiv fordeling af kroppens vægt.
  • Puderne kan fås med bomuldsbetræk og inkontinens – vandtætbetræk.
    de ergonomiske siddepuder og aflastningspuder kan fås i flere størrelser og tilpasset brugeres vægt. Se én af vore Putnam – puder, som kan klar en brugervægt op til 190 kg.
  • Siddepuder kan også fås som en selvoppustende luftpude, hvor der er muligt at regulere luftmængde, så det passer til dit behov og hvor det føles gos at sidde på.

Halebenspuder

Vi oplever, at der er rigtig mange mennesker, som har udfordringer med halebenet. Det kan være temmelig belastende invaliderende for den, som har ondt i halebenet og finde en egnet siddeposition, hvor det ikke gør ondt. Vi kan tilbyde nogle helt særlige halebenspuder fra Putnam, hvor der i skumpuden er udskåret et stykke lige der, hvor halebenet sidder. Det giver en rigtig god aflastning af dit haleben, idet du bruger siderne på din bagdel til at sidde på i stedet for direkte på halebenet. Vi kan tilbyde skråpuder, hvor der er taget hensyn til at aflaste halebenet. Det giver også en aflastning af hofte og ryg.

Skråpuder

Hvis du har problemer med din ryg eller hofte, så kan en skråpude en god siddepude for dig. Skråpuderne kan anvendes i hjemmet og i bilen og findes i flere forskellige højder. Putnam kan tilbyde en skråpude, hvor der også er udskåret et stykke, som giver en effektiv aflastning af dit haleben.

Bækkenbundspude

Denne pude fremstillet i memory-skum og er udformet specielt målrettet til brugere, som oplever udfordringer i bækkenbunde efter en fødsel eller operation


Lejringspuder

Du finder også lejringspuder til stole, sofa og sengen. Alle puder er fra Etac som er førende indenfor dette felt. Typerne er: Lejringsrulle, støttepuder, venepude, kilepude, nakkepude, og rygstøttepude. Lejringspuderne fås i forskellige størrelser og med bomuldsbetræk og vandtæt inkontinens betræk.. Lejringspuderne kan bruges til at positionere alle dele af kroppen uanset o

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-. Kun levering i Danmark. 
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret

14 dages fuld returret(køb fra og med uge 46-2021 kan ombyttes til og med uge 4-2022)

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Alle hverdage fra mandag til fredag kl. 10.00-15.00

OBS OBS OBS 
Fredag d. 7/10-22 lukker butikken kl. 13. 


Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.