fbpx

     

Tom kurv

Børne-kategorien

Hos Danish Care Supply finder du moderne hjælpemidler til brugere i alle aldre.

I denne kategori finder du en række nyttige hjælpemidler specielt målrettet til børn og unge.
Alle hjælpemidler søger at øge barnets livskvalitet ved at opleve den øgede værdighed, der er ved selv at kunne mestre så mange af hverdagens gøremål som muligt.

Vi har særlig fokus på småhjælpemidler til at hjælpe barnet i forhold til fysiske og kognitive udfordringer. En del af vore hjælpemidler til børn og unge kompenserer for nogle af de fysiske funktionsnedsættelser, som de måtte have. Der kan være tale om mange fysiske udfordringer. Der kan være tale om lammelser, nedsat førlighed, nedsatte kræfter i arme, ben og hænder. Til hverdagens gøremål kan du som forældre eller ansat på børneinstitutioner finde en række nyttige og velafprøvede hjælpemidler til spisesituationen, på- og afklædning, toilet og bad, skrive, leg og spil, inkontinens, bad, børnesakse, samt forskellige ganghjælpemidler. Børnehjælpemidlerne kan bruges af barnet selv eller sammen med dem, som hjælper barnet.

Indenfor det kognitive område kan vi tilbyde vores populære Squease-vest, som er en kompressionsvest. Vi kalder den også ”kramme-vesten”, idet barnet mærker, at det er ligesom at få en krammer, når der pustes luft i vesten. Vesten vejer næsten ingenting, da der anvendes luft som stimulation i stedet for tyngde. Det giver barnet og den unge en række oplagte fordele. Først og fremmest kan vesten bæres under trøjen og kan ikke ses, og pumpen kan let klikkes af. Den kan let medbringes i skole og til at andre gøremål udenfor hjemmet. Vesten kan fås fra 5 års- alderen og opefter. Kompressionsvesten henvender sig til at alle, som oplever sanseforstyrrelser og uro i sociale sammenhænge, uanset om der foreligger en diagnose eller ej.

Hjælp os gerne med at finde og udvikle nye hjælpemidler til dit barn. Hvis du har ideer eller kender hjælpemidler, som du mener, vi bør se nærmere på, så ring meget gerne til telefon – 2211 8616 eller send en mail til: dcs@danishcaresupply.dk.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at du sagtens kan opleve, at der også er andre hjælpemidler i de andre kategorier, som du også kan bruge i hverdagen i forhold til dit barn.

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-. Kun levering i Danmark. 
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret

14 dages fuld returret

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Mandag og fredag kl. 8.00-15.00
Tirsdag, onsdag, og torsdag kl. 8.00-16.00

Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.