fbpx

     

Tom kurv

Praktiske hjælpemidler til badeværelset – største sortiment i Danmark

Her kan du finde effektive hjælpemidler til nær sagt alle tænkelige behov, som du måtte have i forhold til kunne gennemføre på en god og sikker måde.
Badehjælpemidlerne – kan anvendes af alle brugere som kan have nedsatte kræfter og førlighed, balancebesvær samt øvrige former for funktionsnedsættelser.

Badestole med og uden ryglæn

Her kan du finde badestole, som kan stå frit i badet, så det er muligt at sidde på den, medens du bader. En del af badestolene er en 2i1 løsning, så de kan bruges som en kombineret badestol og toiletstol. Vi kan også tilbyde dig en badestol på hjul med og uden tiltefunktion. Hvis pladsen er trang, så kan den de vægophængte badestole måske være en løsning.

Taburetter til badet – flere størrelse og modeller

I denne kategori kan du finde almindelige badetaburetter med og uden ryglæn og armstøtter. Når du vælger en badetaburet, så prøv at vurdere dit behov for:
- Plads – vælg evt. en trekanten stor som fylder mindst
- Skal kunne vende dig i badet – vi han en rund badetaburet med drejesæde
- Skal det være en badetaburet med eller uden ryglæn og armlæn
- Hvor bred skal badetaburetten være – vi har forskellige bredder
Vi fører udelukkende badetaburetter fra de mindst anerkendte fabrikanter som f.eks. Etac, Trustcare og Mobilex.

Støttegreb til badet

Vi har støtte greb til bad og toilet i flere forskellige længder og materialer. Vi har også greb med sugekop, som kan bruges som et støttegreb, når du står i badet

Badekar – Badebræt

Det kan være svært at stige ind og ud af karbadet. Med et badebræt med håndtag, som sættes hen og badekaret og som bliver fastspændt uden brug af skruer, så kan lettere komme i karbadet.

Badeskammel

For både børn og voksne kan der ind i mellem være behov for at komme et trin højere op for bedre at kunne nå vaskekummen eller komme op på toilettet – vi har flere smarte modeller, som kan bruges både i badet og andre steder i hjemmet.

Bademåtter

Bademåtter er effektive hjælpemidler for at reducere risikoen for faldulykker i badet. De findes i flere formater og alle er med små sugekopper under neden, så bademåtten ikke flytter sig, når du er i bad.

Badebørster - tåvaskere og tåtørre - hårvasker

Når det bliver sværere at nå sine fødder eller vaske sig andre steder på kroppen, så kan Beauty- serien fra Etac være en god løsning. De er alle med forlængede håndtag og vinklede, så du lettere kan komme til de mere  besværlige områder. Til tåvask og tåtørring kan vi levere en kombineret langskaftet tåvasker og ikke mindst tåtørre for at undgå svampedannelse mellem tæerne. Hvis du svært ved at løfte armene op og nå helt op til dit hår, så kan en hårvasker med langt skaft måske være en løsning for dig.

Hårvask i sengen eller siddende på stolen

Hårvask ved sengeliggende kan ske med hårvaskebassinet, som sammen en transportabel sæt med vandpose og bruser giver en effektiv løsning for den, som hjælper den sengeliggende med at vaske håret. Der er monteret en slange i hårvaske bassin, så det er muligt at tømme bassinet ned i en spand inde ved sengen. Vi har også et integreret hårvaske system som kan anvendes overalt i hjemmet – siddende og liggende.

Badeovertræk til arme og ben - beskytter gibs, sår og forbindinger

Badeovertræk anvendes typisk, når det er vigtigt at beskytte gips og forbindinger, når du tager et brusebad. Badeovertræk kan fås ben og arme i forskellige længder.

 

 

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-. Kun levering i Danmark. 
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret

14 dages fuld returret(køb fra og med uge 46-2021 kan ombyttes til og med uge 4-2022)

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Alle hverdage fra mandag til fredag kl. 10.00-15.00

OBS OBS OBS 
Fredag d. 7/10-22 lukker butikken kl. 13. 


Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.