fbpx

     

Tom kurv

Danmarks største sortiment indenfor rollatorer - kørestole - gangstativer - krykker - stokke  

Under denne kategori kan du se markedets største udbud af hjælpemidler, som kan give dig en ekstra støtte og sikkerhed, når du bevæger dig inde og ude. Vi kan tilbyde dig rollatorer fra Mobilex, TrustCare og InvaCare. Tilsammen udgør de et topmoderne rollator-program og alle er udført efter de højeste kvalitetsstandarder og fremstår i et flot og elegant design. Vi har alle typer rollatorer til indendørs og udendørs brug. Hertil kommer, at de fleste af rollatorerne er letvægtsrollatorer, så du lettere kan håndtere rollatoren, når du er på farten og hvis du ønsker, at de skal bag i bilen.

Indenfor ganghjælpemidler kan vi levere et stort sortiment af stokke og krykker, som også kan leveres i forskellige farver og mønstre. Flere af vore stokke kan foldes sammen, så de er lette at opbevare. Både stokke og krykker kan leveres med ergonomiske håndtag. Der findes også kørestole og gangstativer samt diverse tilbehør til kørestole herunder kørestolsramper, puder, stokkeholdere og meget mere.

Vi har et stort udvalg til at hjælpe dig med at komme ud og ind af bilen, herunder drejepuder, skråpuder og Handybar-greb til bildøren.

Hvis du ønsker at forebygge eller afbøde et fald inde og ude, så prøv at se de mange hjælpemidler vi har - f.eks. skridsikre strømper, hoftebeskyttere, m.m.

Husk du altid er meget velkommen til at besøge Jyllands største rollator-center, som er i vores fysiske hjælpemiddelbutik i Randers. Her kan du afprøve og få vejledning, så du sikrer dig, at du får den rollator eller andre ting, som passer til dit behov.

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-. Kun levering i Danmark. 
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret

14 dages fuld returret(køb fra og med uge 46-2021 kan ombyttes til og med uge 4-2022)

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Alle hverdage fra mandag til fredag kl. 10.00-15.00

OBS OBS OBS 
Fredag d. 7/10-22 lukker butikken kl. 13. 


Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.