fbpx

     

Tom kurv

Hjælpemidler til borgere med inkontinens

Denne kategori henvender sig til borgere, der har udfordringer omkring inkontinens i form af vandladningsproblemer og/eller afføringsproblemer. Personer med Inkontinens oplever ofte, at det kan være temmelig problemfyldt at klare hverdagens opgaver både, når man er hjemme og når man på farten udenfor hjemmet.

Vi kan tilbyde bredt sortiment af hjælpemidler, som anvendes på kroppen, siddende eller liggende i sengen. Alle inkontinenshjælpemidler kan afhjælpe nogle ad de udfordringer, som inkontinens medfører i løbet af døgnet.

I sortimentet finder du bl.a.:

  • inkontinens undertøj til drenge, piger, kvinder og mænd
  • Fikseringsbukser til ble eller drypbind
  • Løse drypbind fra Tena og underbuks med indsyet drypbind fra
  • Absorberende og vandtæt sengeunderlag,
  • Kombineret absorberende sengeunderlag med glidelagen
  • Inkontinens sengelinned
  • Inkontinens og vandtæt siddeunderlag i flere farver glidelagner
  • Madrasbeskyttelse
  • Badetøj til børn og voksne
  • Unikke urinalposer og flasker, som kan tages med på turen

 

Inkontinens undertøj

Her kan du finde inkontinenstrusser med absorberende skridt til damer, som både er vaskbar og genanvendelig. Til drengene kan vi tilbyde sorte boksershorts med indsyet dryp- beskyttelse. Inkontinens trusser og boksershorts kan holde til at blive vasket mindst 100 gange rigtig mange gang og er også en god økonomiske løsning.

Fikseringsbukser

Unisex underbukser til fastholdelse af inkontinensbeskyttelse f.eks. bind eller ble. Glatte fikserings underbukser med syninger i benene med ekstra elastisk til at holde beskyttelsesindlægget. Underbukserne har en god pasform og god elasticitet. Kan tåle mindst 50 vaske, som er markeret i taljen ved vaskeinstruktionerne.

Løse drypbind

Vi kan levere Tena drypbind til drenge og piger, og mænd og kvinder. Tena drypbind og dagbind kan fås med forskellige sugeevne – der kan vælges imellem 1, 2 og 3. Jo højere level betyder jo mere sugeevne har drypbindet. Inkontinensbindet skal anvendes sammen med almindelig tætsiddende underbukser, idet drypbind er tyndt og diskret. Et Drypbind giver en god sikkerhed og tryghed både inde og ude og kan medvirke til en betydelig forøget livskvalitet.

Absorberende sengeunderlag lagen og inkontinens sengelinned

Vi kan tilbyde absorberende sengeunderlag i forskellige størrelser til brugere selv eller monteret med stropper i siderne, som giver en god aflastning, når hjælperne hjælper borgeren,

Inkontinens underlag og sengelinned til pude og dyne

Inkontinens sengelinned består af betræk til dyne og pude. Inkontinens sengelinned er fremstillet i 100% bomuldssatin, som er åndbart. Der er PU membran på indersiden, som sikre dynen og puden mod væske. Vi anbefaler også at bruge et inkontinenslagen, som kan hjælpe til med at suge urinen, da sengetøjet kun beskytter mod mindre mængder urin. 

Inkontinens siddeunderlag

Stilfuldt inkontinens siddeunderlag i forskellige farver. Underlaget er diskret og funktionelt, som forhindrer lækage på møblerne. Inkontinenssædet er i blød velour med et vandtæt barrierelag i bunden og har en kerne af stærkt absorberingsmateriale. Sædeunderlaget har anti-slip belægning på bagsiden.

Inkontinens badetøj

Vi kan tilbyde dig topmoderne inkontinens badetøj til børn, unge og voksne. Inkontinens badedragterne og badetøj har en inderbuks med indbygget lækagebarriere, så du sikkert kan tage en svømmetur i svømmehallen og i havet uden at være hæmmet af inkontinens. Inkontinens badedragten kan både holde på urin og afføring.

Urinposer og flasker

Vi har nogle helt unikke hjælpemidler indenfor dette område. Vi kan levere diskrete urinposer og flasker, som du kan have med på turen. Så hvis blive tissetrængende og ikke kan vente, så kan du have hjælpen lige ved hånden. Det vil give dig en helt ny fornemmelse af frihed og lyst til at deltage udendørs aktiviteter. Se f.eks vores Uribag til mænd og kvinder.

Alle vore hjælpemidler til inkontinens kan medvirke til at gøre din hverdag lettere og forøge din livskvalitet, da du på en diskret og effektiv måde kan tage kontrollen over resultatet af urin inkontinens.

 

 

Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning enten pr. telefon, mail eller i butikken, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-. Kun levering i Danmark. 
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret

14 dages fuld returret(køb fra og med uge 46-2021 kan ombyttes til og med uge 4-2022)

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Alle hverdage fra mandag til fredag kl. 10.00-15.00

OBS OBS OBS 
Fredag d. 7/10-22 lukker butikken kl. 13. 


Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.