fbpx

     

Tom kurv

Ergonomiske køkkenknive til brød, kød og frugt.


Navnet ergonomisk køkkenkniv kommer af 2 ting, som er specielle i forhold til de almindelige køkkenknive. For det første er de ergonomiske køkkenknive vinklede, som medvirker til at aflaste brugerens brug af køkkenkniven, idet hånden ikke skal vinkles så meget. For det andet er de fleste af de ergonomiske køkkenknive monteret med et ergonomisk og fortykket greb, som gør det lettere for brugere at holde om håndtaget på køkkenkniven.

Ergonomiske køkkenknive kan med fordel bruges af alle uanset om man har begrænsede kræfter og ressourcer i hænder, arme og skuldre eller ej.

Vi har markedets største sortiment af ergonomiske køkkenknive med forskellige udformninger til brød, kød og frugt-og grønt. Så hvis du har nedsatte kræfter og funktionsevner i fingre, hænder og arme, så kan du sikkert finde en ergonomisk køkkenkniv, som passer til dit behov. Det er jo en kendt sag, at man med alderen jo får flere fysiske udfordringer. Vi har rigtig mange, som besøger vores fysiske i Randers for at købe netop en ergonomisk køkkenkniv til et ældre familiemedlem - så til ældre borgere vil det ofte være en kærkommen fødselsdagsgave eller julegave.

De fleste typer af køkkenknive kan leveres som en serie, så du kan få en brødkniv, køkkenkniv, grøntsags-og frugtkniv med samme vinkling og håndtagstype. Blandt brugere af de ergonomiske køkkenknive ser vi ofte personer med gigt i hænder og arme og andre som har udfordringer f. eks. seneskedebetændelse og andre nedsatte funktionsevner. Med de ergonomiske greb og knivens vinkling skal du ikke længere bruge så mange kræfter og får en bedre styring og kontrol over tingene, når du skal skære brød, kød og frugt og grønt. På den måde kan du aflaste og skåne dine håndled og fingre.

Vi møder ofte også personer, som arbejder i fødevareindustrien og som har mange skæreformål i løbet af dagen. De efterspørger en god ergonomisk køkkenkniv, som kan aflaste dem både på og langt sigt og være med til at forebygge overbelastningsskader og nedslidning af hænder og arme.

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-. Kun levering i Danmark. 
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret

14 dages fuld returret(køb fra og med uge 46-2021 kan ombyttes til og med uge 4-2022)

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Alle hverdage fra mandag til fredag kl. 10.00-15.00


Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.