fbpx

     

Tom kurv

Strømpepåtager og strømpeaftager til støttestrømper

Gå på opdagelse i Danmarks største sortiment af strømpepåtagere og strømpeaftagere til støtte og – kompressionsstrømper. Danish Care Supply er Danmarks førende udbyder af hjælpemidler til støttestrømper til private og til danske kommuner og regioner.

Vi har strømpepåtagere til alle typer kompressionsstrømper med åben og lukket tå samt korte og lange kompressionsstrømper.

Hvilken strømpepåtager skal du vælge?

Der er mange ting, som kan have indflydelse på, hvilken strømpepåtager eller strømpeaftager, som passer til dig. Kan du fx bukke dig frem eller sætte benene over kors og nå dine fødder? Har du nedsatte kræfter i hænderne? Har du en stiv ankel? Har du lammelser i arme og ben?

Du får her et par tips:

Hvis du kan få strømpen på din fod:
Hvis du kan nå ned til dine fødder og få strømpen på foden og har kræfter i dine hænder, så kan vi anbefale én af vore mange glidestykker og slides.
1) Bedste strømpepåtager - En 2i1 løsning – glidestykke, som kan anvendes til både på – og aftagning af kompressionsstrømper med åben og lukket tå. Vi kan anbefale den revolutionerede SLIP-PERFECT, som kan anvendes til alle typer kompressionsstrømper.
2) Glidestykker og Easy-slides, som anvendes til enten åben eller lukket tå.
3) Glidestykker til korte – knælange kompressionsstrømper eller til lyskenlange strømper.
4) Doff n´donner – med muffe og kegle.
5) Spilerdug – som du selv kan klippe et stykke af

Alle gliderstykker og slides er fremstillet af glat spilerdug, som nedsætter friktionen imellem strømpen og dit ben, så din strømpe glider meget lettere på foden og op ad læggen. Husk vi altid anbefaler at bruge handsker. Det giver dig en væsentlig aflastning af dine hænder, og det beskytter samtidig strømpen. Du kan også med fordel anvende en friktionsplade, som du kan gnide hælen på, når du tager kompressionsstrømpen på og af.  

Hvis ikke du kan nå ned til dine fødder og har nedsatte kræfter i hænder og ben:
For tvivl ikke – vi har et stort udvalg af stativer til påtagning og aftagning af kompressionsstrømper. Disse stativer kan du anvende medens du sidder ned på stolen eller står op og de hjælper dig med at få strømpen på foden. Vi har det største sortiment og kan hjælpe dig med at udvælge det rette stativ. Vi har følgende stativer og mærkevarer i sortimentet:
1) Dressbuddy til på – og aftagning af kompressionsstrømper
2) Steve – strømpepåtager og aftager
3) Butler stativer
4) Fod i Hose
5) Elektrisk aftager til kompressionsstrømper

Hvis ikke man er i stand til selv at kunne tage kompressionsstrømpen på og af, så har det en række konsekvenser for borgerens livskvalitet.
Udover selve værdigheden ved selv at kunne klare tingene, så betyder en manglende selvhjulpenhed, at man skal tilpasse sin døgnrytme efter, hvornår hjemmeplejen kommer for at tage strømperne på og af. Vi hører blandt brugerne af hjælpemidlerne, at den vigtigste motivation er selv at kunne bestemme, hvornår man vi stå op om morgenen. Hertil kommer, at man kan komme ud om aftenen og deltage i sociale sammenhænge.

Alle brugere af kompressionsstrømper oplever, at det er svært og krævende for hænderne og arme at tage dem på og af. Der findes 4 kompressionsklasser på kompressionsstrømper. Klasse 1 er de almindelige støttestrømper, som du kan købe i den almindelig detailhandel. Typerne 2, 3 og 4 er medicinske kompressionsstrømper, hvor der er taget mål af dine ben, så du får de strømper, som passer præcist til dit behov. Jo højere kompressionsklasse , jo strammere kan kompressionsstrømpen opleves at få på og af benet

Søger du en strømpepåtager og en strømpeaftager til kompressionsstrømper, så hjælper Danish Care Supply gerne med råd og vejledning i brugen og udvælgelsen af det rette hjælpemiddel.

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-. Kun levering i Danmark. 
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret

14 dages fuld returret(køb fra og med uge 46-2021 kan ombyttes til og med uge 4-2022)

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Alle hverdage fra mandag til fredag kl. 10.00-15.00


Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.