fbpx

     

Tom kurv

Salgs & leveringsbetingelser

Danish Care Supply
Alsikevej 12
8920 Randers NV

CVR. Nr.: 31219957
Telefon 22 11 86 16
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.danishcaresupply.dk


1. Bestillingen
Du får helt automatisk tilsendt en bekræftelse fra os på en e-mail, hver gang du bestiller produkter igennem vores hjemmeside. På den måde kan du se, hvad det er, som du har bestilt. Vi gør opmærksom på, at der kun er tale om en kvittering på, at vi har modtaget din bestilling. Du modtager en faktura fra os sammen med de produkter, som du har bestilt.

2. Priser og fragt
Priserne på vores hjemmeside www.danishcaresupply.dk er alle inklusiv moms.
Alle bestillinger til over kr. 499,- leveres fragtfrit. Disse fragtbetingelser gælder alene til webshop-bestillinger til private i Danmark, dog eksklusiv Grønland og Færøerne.

3. Leveringstid
Vi leverer typisk med GLS indenfor 1-2 arbejdsdage. Vi gør opmærksom på, at der i enkelte tilfælde kan være tale om restordre.

4. Betaling
Vi modtager din betaling med de fleste typer betalingskort.
Når du betaler med kort, vil beløbet først blive trukket, når vi rent fysisk har afsendt produkterne til dig. Danish Care Supply har valgt NETS som samarbejdspartner, som sikrer, at dine informationer og betalinger altid er krypteret. På den måde er du på den bedst tænkelige måde sikret imod misbrug. Danish Care Supply modtager ingen kortoplysninger fra NETS. Vi modtager alene besked om, at der er et beløb, som er klar til at blive overført, når vi har sendt varen med GLS. 

5. Persondatapolitik & fortrolighedspolitik
Vi henviser Danish Care Supply´s fortrolighedspolitik, som findes på dette link: http://www.danishcaresupply.dk/salgs-leveringsbetingelser/fortrolighedspolitik

6. Fortrydelsesret
Når du handler hos Danish Care Supply har du 14 dages fortrydelsesret,
Det kan ske ved, at du nægter at modtage varen på posthuset eller at du sender varen retur inden 14 dage fra modtagelsen. Sendes til adresse: Danish Care Supply, Alsikvej 12, 8920 Randers NV. 

De varer, som returneres skal tilbageleveres i originalemballage, være i samme stand og mængde, som ved modtagelsen. Hvis der ved modtagelse af returvarer konstateres mangler eller beskadigelse, bortfalder din fortrydelsesret. Du skal huske at lægge en kopi af faktura sammen med varen, der sendes retur, samt påfører dine bankoplysninger, registrerings – og kontonummer. Vi overfører herefter pengene til dig via bankoverførsel senest 15 arbejdsdage efter, vi har modtaget din returnering.

7. Reklamation
Danish Care Supply giver dig en reklamationsret I henhold til den danske købelov. Det betyder, at du har 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker dog ikke almindelig slidtage på forbrugsmaterialer.
Såfremt, der er tale om en reklamation, skal du melde dette straks og uden forsinkelse, ligeså snart du måtte opdage dette. Inden returnering – så kontakt os venligst på telefon 22 11 86 16. Varen sendes herefter til: Danish Care Supply, Alsikevej 12, 8920 Randers NV.
Vi vurderer herefter, om der er tale om en berettiget reklamation.

Vi behandler din reklamation indenfor 15 arbejdsdage. I de tilfælde, at der er tale om en godkendt og berettiget reklamation kan du vælge, om du vil have en ny leveret eller pengene retur. Vi betaler samtidig de fragtudgifter, som du måtte have haft(indenfor Danmarks grænser).

8. Force majure og fraskrivelse af ansvar
Danish Care Supply er ikke erstatningsansvarlig for de følgeudgifter, som produkterne måtte have. Der ydes således ikke erstatning til driftstab, alle indirekte tab, samt tabt arbejdsfortjeneste og evt. Rentetab.

9. Værneting
Hvis de skulle opstå uenighed om fortolkningen af nærværende salgs-og leveringsbetingelser kan dette afgøres ved de danske domstole.

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Alle hverdage fra mandag til fredag kl. 10.00-15.00

OBS OBS OBS 
Fredag d. 7/10-22 lukker butikken kl. 13. 


Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.