fbpx

     

Tom kurv

Effektive hjælpemidler til toiletbesøget - toiletforhøjere - toiletstøtter - toiletstole urinkolber - bækken 

Her kan du finde markedets største udvalg af hjælpemidler til toiletbesøget. Hos Danish Care Supply har vi et bredt udvalg af velafprøvede og anerkendte hjælpemidler til brug ved toiletbesøget.
Vi har hjælpemidler til både børn og voksne uanset alder. 

Hvis du f.eks. har brug for støtte og noget at holde om, så kan vi anbefale vore fritstående toiletstøtter med eller uden spand, som kan stå henover toilettet. Mange af vore toiletstøtter kan anvendes både som fritstående toiletstol og som en badestol. Alle vore fritstående toiletstøtter kan justeres i højden. Vi har endvidere også en toiletstøtte, som kan klappes sammen. På den måde kan den tages frem efter behov og tages med på turen. Vi har naturligvis også en række vægmonterede støtter, som kan sidde ved toilettet.

En populær kategori er vore toiletforhøjere. Det er en stor hjælp, at sædet er lidt højere end normalt, når det kniber med at kunne sætte sig ned og rejse sig op fra toilettet. Når toiletsædet er forhøjet skal der ikke bruges så mange arm -og benkræfter. Toiletforhøjerne fås både med og uden armlæn fatsmonteret. Hvis du har et vægophængt toilet kan vi anbefale en Etac´s nye smarte MY-Loo toiletforhøjer. Vi har endvidere en række forskellige typer stænkiler, som kan monteres på toiletsædet, så uheld kan undgås.

En anden vigtig kategori er urinflasker, urinkolber og tissekolber. Vi har et stort udvalg, som du kan vælge imellem af urinkolber og urinposer, som du kan anvende i hjemmet, og når du er farten.
Vi har flere unikke typer og herunder den transportable urinflaske, Uri-bag, som kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. Disse typer bringer lykke til langturschauffører, campister, sejlere og festivaldeltagere. Hvis du er sengeliggende, kan vi tilbyde en af vore mange bækkener. 

Vi har pottestole, som er en fritstående toiletstol til børn. Hertil kommer toiletindsatser, som kan sidde på toilettet. 

Kig gerne forbi vores fysiske butik i Randers eller ring til os og få råd og vejledning i brugen hjælpemidlerne.

Service

Vi vil være kendt og anerkendt for at give dig den bedste kundeservice igennem hurtige svartider, samt præcision og troværdighed i vores vejledning og levering.

 

 

 

 

Mulige betalingsmidler

Vi modtager Dankort

Sociale medier

       

Betalingsmuligheder

Private og virksomheder:

Vi modtager Dankort

Virksomheder har mulighed for at få tilsendt en faktura, inden betaling sker.

For kommuner:

Bestillinger modtager vi pr. telefon, pr. mail eller via webshop
Faktura sendes altid elektronisk via EAN-systemet

Levering

Gratis levering Gratis levering ved samlet bestilling på minimum Kr. 499,-(Gælder kun for private) ellers kr. 49,-. Kun levering i Danmark. 
Betaling med Dankort, VISA, Masterkort, Mobilepay, EAN-faktura
Levering efter dansk købelov Levering efter den danske købelov
14 dages fuld returret

14 dages fuld returret(køb fra og med uge 46-2021 kan ombyttes til og med uge 4-2022)

Åbnings- & telefontider

Åbningstider:

TELEFONERNE ER ÅBNE:
Mandag-fredag kl. 8.00-16.00
Telefonnr: 2211 8616
Vi modtager bestillinger fra private og virksomheder på telefon, mail og webshop.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I RANDERS:
Alsikevej 12 - 8920 Randers NV
Åbningstider:
Alle hverdage fra mandag til fredag kl. 10.00-15.00

OBS OBS OBS 
Fredag d. 7/10-22 lukker butikken kl. 13. 


Du kan parkere gratis lige udenfor butikken

Danish CARE Supply - Alsikevej 12, 8920 Randers NV - Telefon: 22118616 - Mail: dcs@danishcaresupply.dk - Facebook - YouTube - CVR-nr. 31219957

Indkøbskurv

Tom kurv

Webshop kategorier

Sociale Medier

Se vores store samling af instruktionsvideoer på vores YouTube kanal.